• 778
    transfer işini iyi beceriyorlar, doğruya doğru.

    ziegler'den kurtulup ondan çok da kötü olmayan hasan ali kaldırım'ı aldılar. ziegler'e benzer bir para vermek durumundaydılar, hem zarar etmediler, hem de yabancı kontenjanını boşaltmadılar. hakan balta'nın artık milli takımda düşünülmediği, ismail'in de uzun süreli sakatlığı göz önüne alınırsa hasan ali en az 1 sene, bir ihtimalle uzun yıllar milli takımın sol beki olacak.
    emre'nin artık işin tadını kaçırmasıyla yolları ayırdılar. o bölgeye mehmet topal'ı aldılar. evet mehmet emre kadar iyi bir oyun kurucu değil ama ondan daha genç ve güvenilir bir isim. maliyeti de abartıldığı kadar çok değil.
    dirk kuyt'u beğenmeyenler de oldu ilginçtir, ama 1 milyon euro'ya müthiş bir transfer. 4-3-3 tanadından gol oranı yüksek, müthiş tecrübeli, egosuz bir takım oyuncusu. geçen sezonun son maçında sezonu sakat geçiren dia'ya kalacak kadar sağ kanat problemi yaşadılar, şimdi bu bölgeye çok makul ücrete iyi bir transfer yapmış oldular.
    ve türk futbolunun geleceği denen 3-5 oyuncudan biri olan salih uçan'ı aldılar. tıpkı zamanında rekor ücretle recep niyaz'ı aldıkları gibi.

    kısacası son yıllarda eksikleri tespit edip ona yönelik transferler yapmak konusunda hayli başarılı olduklarını düşünüyorum. bu belki şampiyonluk sayısına yansımıyor pek ancak aşağı yukarı her sene şampiyonluk yarışı veren bir fenerbahçe olduğu da ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın