• 4
    playoff'un ikinci günü de sona ermiştir.

    philadelphia 76ers - orlando magic : 100-98
    bu gecenin sürprizi ise philadelphia'dan geldi. philadelphia, deplasmanda orlando'yu yenerek seride 1-0 öne geçti ve saha avantajını eline geçirmiş oldu. 4. çeyreğe başlarken orlando 14 sayı öndeydi. 76ers'in maçı bırakmayıp, 2.2 saniye kala andre iguodala'nın hedo'nun üzerinden attığı basketle maçı kazanması, bize playoff'un başladığını hatırlattı. tony dileo ve öğrencilerini kutlamak gerek zira bu kadroda sağlıklı bir elton brand de olsaydı çok daha büyük sürprizlere imza atabilirlerdi. philadelphia adına maçın yıldızları, özellikle son periyotta oyuna ağırlıklarını koyan "andre x 2" oldu. andre miller 15 sayı, 7 ribaunt, 7 asistle; andre iguodala 20 sayı, 8 ribaunt, 8 asistle oynadı. orlando'da ise dwight howard'ın 31 sayı ve 16 ribauntluk istatistikleri galibiyete yeterli olmadı. hücum anlamında çok pasif kalan hedo ise; 6 sayı, 5 ribaunt, 4 asistle geceyi noktaladı.

    utah jazz - la lakers : 100-113
    en kısa sürmesi beklenen seri bu olsa gerek. güle oynaya kazanan lakers'da gecenin yıldızı 24sayı, 4 ribaunt, 8 asist ve 2 top çalma istatistikleri ile oynayan kobe'ydi. trevor ariza 21, pau gasol 20 sayı ile katkı sağladı. sakatlığı nedeniyle oynayamayan mehmet okur'dan yoksun sahaya çıkan jazz'da ise, carlos boozer'ın 27 sayı, 9 ribauntluk; deron williams'ın 16 sayı, 17 asistlik performansları galibiyet için yeterli olmadı.

    miami heat - atlanta hawks : 64-90
    playoff ilk turunda en çekişmeli geçmesi beklenen eşleşme buydu fakat ilk maçta gelen 26 sayılık fark şaşırtıcı. playoff deyince akla sert savunma gelir. atlanta bunu iyi kavramış olacak ki miami son periyotta sadece 7 sayı atabildi. maçın yıldızı 23 sayı, 10 ribaunt, 2 asist, 3 top çalma istatistikleri ile oynayan josh smith'di

    new orleans hornets - denver nuggets : 84-113
    yine beklenmedik bir fark. kenyon martin'in david west'e yaptığı etkili savunma ve chauncey billups'ın kusursuza yakın performansı(36 sayı, 8 asist, 8/9 üçlük isabeti), denver'a galibiyeti getiren kilit olaylar oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın