resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3597
    ne dalga geçilecek, itin götüne sokulacak kadar kötüdür ne de galatasaray futbol takımı'nda ilk 11 oynayabilecek ya da kaptan olabilecek kadar iyidir.

    yabancı sınırlamasının olduğu, yerli oyuncu havuzunda da hem karakter hem yetenek bazında rezalet oyuncular bulunduran bir ligde bizim yedek kulübemizde olması gereken oyuncudur.

    gelecek sezonda* da sağ bekten ziyade sağ açıkta oynatılmasından yanayım oynatıldığı süreler içinde. rakip kaleye yakın olursa yaptığı hataların sonucunda gol yeme riskimizin daha düşük olması* onu da rahatlatacaktır. ayrıca yapacağı pres de sonuç getirecektir.
    eboue oynamadığında ise sağ bekte göreceğiz muhtemelen.

    bu dakikadan sonra göndermeyeceğimizi düşünüyorum. daha hesaplı bir sözleşme imzalanır 3 yıllık. yedek olarak kalır sabri. sağ bek adına çözüm tabii ki scouting ve alt yapıdan geçiyor. en akıllıca çözüm; imkanımız varsa eğer genç bir oyuncuyla o bölgeyi takviye etmek ve oyuncunun pişmesini beklemek.. eboue-sabri-alt yapıdan gelecek oyuncu rotasyonu şimdilik bize yeter.

    dalga geçmek ne sabri'ye bir şeyler katıyor, ne size, ne de galatasaray'a. adam oynayacaksa bile üzerindeki taraftar baskısından oynayamıyor. topa vururken, ortayı yaparken o tedirginlik hissediliyor. destek olun, galatasaray için mücadele ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın