resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3596
    sabri'yi savunanların futbol haricinde her türlü argümanı kullanması gerçeği yüzümüze vuruyor. aslında o gerçek, 8 yıldır bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar maç hariç, sabrinin oynadığı her maç ortada ama görmek istemeyenler var hala.

    tamam biz sizi görmek istediğiniz rüyadan uyandırmayalım. sabri türkiye'nin en iyi ikinci hatta birinci sağ beki olsun. ama elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin. sabri'nin kaç maçta takıma zarar verdiğini siz görmediniz mi? adam sağ bekte oynarken çatır çatır gol yiyoruz. orta sahada oynarken top çeviremiyoruz. nerede oynatalım sabri'yi? forvete mi koyalım. orta isabeti olsun, şut isabeti olsun takımdaki bir kaç gereksiz oyuncu ile birlikte yerlerde. maç başına düşen garip top kayıpları, abuk sabuk hataları azalacağına artıyor.

    işin kötüsü herkes o 8 yılda o kadar alıştı ki bunlara.

    sabri clde oynayacak, şampiyonluğa oynayan bir galatasaray'ın değil, orta sahası bam üçlüsünden kurulu, ligden düşmemeye oynayan bir galatasarayın parçasıdır.bunu 8 yılda sadece biz galatasaraylılar değil, futboldan anlayan bütün herkes gördü.

    ne desek boş aslında, herşey o kadar açık ki! bazen siyaha beyaz, yanlışa doğru, ölüye diri, çirkine güzel diye diretenler oluyor. kusura bakmayın rüyanızı böldüm. size iyi uykular. ama sabri'nin oyuna girdiği her maç zarar gören galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın