resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3579
    takımımda en çok değer verdiğim oyuncudur.

    evet bu duygusal bir durum, evet sabri belki yetenekli değil, evet ortaları ve şutları isabetli değiller, evet avrupa'da başarı beklediğimiz takımımız için yeterli değil belki ama onun takımda olması benim daha huzurlu olmamı sağlıyor. bazı şeyler vardır yetenekten önemli, karakter gibi mesela. bazı yazar arkadaslar şimdi "o zaman ben oyniyim sağbekte ya da sağlam galatasaraylı ahmet abimiz oynasın o zaman" gibi sözlerle sabri'yle ilgili benle aynı fikirde olanların argümanlarını çökerttiklerini düşünebilirler. bu da demek oluyorki onlara bişey anlatmaya çalışmak anlamsız, anlamıyorlar zira.
    sabri bence sürekli kademe hatası yapan gökhan gönülden de iyidir ve daha iyi türk statüsünde bi topçu yok mevkisinde, ama yeterli değil farkındayım, bu yüzden eboue var zaten, ama sabri'nin bu takımda olmasını engelleyecek bi etken değil bu. özellikle geçtiğimiz sezon performansı çok fazla düşüktü sabri'nin, ama ne olursa olsun iyi bir yedek ve o kaptanlık pazupandını taşımayı en çok hakeden isim ve layığıyla da taşıyor. yeteneği için o bandı hakettiğini düşündüğünüz isimlerin şuan nerde neler söylediği ortada, bazı şeyler yetenekten önemlidir beyler.
    "seni buraya getiren yeteneğindir, burada kalıcı olmanı sağlayan karakterin"
    bırakın şu adamın yakasını artık, bu kadar üstüne gidilmesine rağmen adam çıkıp hala "benim için yazılanları okuyorum, herkesin fikrine saygılıyım, ellerine sağlık hepsinin" diyebiliyor, kaçınız yapabilirsiniz lan bunu çekip gitmek yazılanlara laf etmek varken, bırakın sabri reyiz'in yakasını artık.

    acilen sözleşme yenilenesi büyük kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın