• 672
    beşiktaş yönetimi ve recep tayyip erdoğanortak yapımı, galatasaray'ı nasıl rahatsız ederiz projesidir. bedeli neyse fazlasıyla verip sahip olduğumuz stad için neredeyse bize söz hakkı tanınmayacak hale getirilmiştir. bu durumda yönetimimizin sesi çok daha gür çıkmalıdır. belli ki söylenilenler anlaşılmadı, sesi yükseltip tekrar denemeleri lazımdır. adnan öztürk haricinde de kimse elini masaya vurup "beşiktaş stadımızda oynamayacak" dememiştir. başkanımızın çok net ifadelerle reddetmesi gerekiyor.

    esasında ortamda galatasaray düşmanlığı moda olmuşken "stadı boşaltın, burayı beşiktaşa veriyoruz." demediklerine şükretmek gerekiyor. bu adamların yeni stad yapmaya niyeti yoktur hangi parayla yapacaklar, stadı paylaşırsak nasıl parasını verecekler? demirören enkazı beşiktaş ne para verebilir ne de şu an içinde bulunduğu durumda stad yaptırabilir. amaç stadımızda bedava oturmaktır ama yemezler, cafede 10 dakikalığına bile oturtmuyorlar parasını verip bir şeyler içmezsen, seni koca stadımızda mı tutacağız?

    adam olup çirkeflik yapmayıp bizlere sataşmasalardı, ne taraftar ne de yönetim bu kadar katı olurdu. gidip kardeşleri fenerbahçenin stadı için ağlasınlar. zamanında parasını verip, bedeli neyse ödeyip, arazimizi devrettiğimiz stadımız için kimse ahkam kesmeye kalkamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın