resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4117
    güzel günlerimiz oldu, baros diye haykırarak arkadaşlarımızın tepesine çıktığımız günler oldu, "bugün baros 2 tane çakar" diyerek rakip takım taraftarlarıyla toschak geçtiğimiz dönemlerde oldu, ruhsuz takımda hırs gösterdi diye "kral"da oldu,* ama şimdi; şimdi ayrılık zamanı.

    tıpkı mondragon, harry kewell, adrian illie, gheorge popescu, mario jardel, andreas fleurquin*, ve daha niceleri gibi, onunla da ayrılık vaktimiz geldi. ne baros eski baros, ne de bizim ihtiyaçlarımız artık baros'u gösteriyor.

    bu sebeptendir ki kendisini kuru kuruya savunmak, veya kuru kuruya yermek yerine bir bakmak lazım şöyle gerçekçi bir bakış açısıyla. bu adam bizde oynadı, gönüllerimizi fethetti, gollerini attı, rakipleri çatlattı tamam bunlar mükemmel şeyler. ama artık olmuyor, bu adam sahaya girdiğinde bize katkı sağlamıyor. necati ateş gibi bir adam gelip elinden formayı alıp şampiyonluğa katkıda bulunabiliyor. bu açıdan baktığınız zamanda baros bizim için yeterli değildir anlamı çıkıyor. baros bizim için önceleri lüks oyuncuydu, şimdi ise yetersiz oyuncu. futbol adaletsiz bir oyun maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın