• 180
    canımız ciğerimiz basketbolcumuzdur.

    basketbol şubemize koordinatör olarak atanan ve bir nevi erkek basketbol takımımızın yeni menajeri * murat özyer; twitter'da hayırlı olsun tweetlerinin arasında bir taraftarın yazdığı "tutku'yla shipp takımda kalsın, dengeler bozulmasın" tarzı bir mesajı retweetleyerek; bu iki oyuncunun da takımda kalacağının sinyallerini vermiştir bence.

    bunun yanında shipp; ergin hocanın oyun stiline pek uymuyor. neden uymuyor ? shipp'in üç sayılık atış yüzdesi çok çok iyi değil ve ergin hoca, dış atışı çok iyi olan 3 numaralarla çalışmak ister genelde. hawkins mesela, el olsun olmasın lak luk üçlük sokabilen bir oyuncu ancak josh shipp bu derece şutör değil.

    shipp'i ön plana çıkaran özellikleri ise savunmadaki gayreti ve hücumdaki hareketliliğidir. fakat ergin hocanın savunmada bu enerjiye ne kadar ihtiyaç duyacağı muamma. çünkü kurmak istediği takım zaten çok skorer oyuncuların oluşturacağı ve sokak basketbolu olarak tabir edilen hareketli basketbol oynayacak bir takım olacak. burada shipp'e hangi rol biçilir bilinmez.

    keza hawkins transfer olursa; yanına da söylendiği gibi cenk akyol gelirse shipp'in süreleri haliyle azalacak. 2 numarada kullanılır mı shipp bilinmez zira elimizdeki guardlar engin - tutku (?) - jaka (?) - ender (?!?) - göksenin şeklinde. soru işaretli 3 ouncunun durumuna göre shipp de takımda kalır veya kalmaz bence.

    bununla birlikte shipp'in sakatlık sonrası halini de bilmiyoruz. atletik ve fiziksel özellikleriyle ön planda olan bir oyuncunun ayak bileğinden geçirdiği sakatlıklar hiç iyi olmaz onlar için. bu da önemli bir soru işareti.

    he, bana kalırsa en kötü 6. yabancı olsun ve seneye türk statüsüne girsin ama zor be hacılar. ergin hoca için de zor bir karar olacak bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın