• 68
    öncelikle net iyi transferdir, takımımıza çok yararlı olacaktır.

    sahada ne yaptığını bilen guardlar her zaman için iyidir. ender arslan gibi allah ne verdiyse oynayan, jarells gibi topu eline alıp hodri meydan diyerek beş kişinin arasına dalan, joe jerry johnson gibi sokak basketbolu oynayan bir guard değildir. tam tersi topu eline aldığında güven veren, asist yükünü çekebilecek ve en önemlisi de saha görüşü olan bir oyuncudur.

    ergin ataman'ın guardlarda aradığı birincil özelliklerden birisi de üçlük yüzdesinin yüksek olmasıdır. engin'de bu yüzde de iyi bir durumda, top eline geldiğinde ayağa kalkıp elinizin baş, işaret ve orta parmaklarını kaldırarak 3 sayı işareti yapabilirsiniz yani; karizmatik olur. * ayrıca ben bu özelliğin tutku açık'ı da takımda tutacağına inanıyorum çünkü tutku'nun şutları da iyidir.

    kendisi fenerbahçeli değil bildiğim kadarıyla. beşiktaşlı diye biliyorum ben kendisini fakat engin profesyonel bir oyuncu * ve yurt dışından geldikten sonra efes ve ülkerspor'u seçme sebebi de bizim ligdeki söz sahibi takımlar oluşuydu. dolayısıyla parçalıyla sırıtmayacaktır.

    hayırlı uğurlu olsun inşallah, güveniyorum ben kendisine.

    düzenleme: her zaman galatasaray uyardı; "ne cahil adamsın git biraz slam oku" * * dedi ve kendisinin slam dergisindek bir röpörtajında beşiktaşlı olduğunu söyediğini belirtti. * * * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın