• 651
    günlerdir dilden dile dolanan hadise. bakanlarla turlar artık can sıkmaya başladı. beşiktaş çok istiyor çünkü deli gibi para basan bir kompleks. geçmişten gelen inönü stadı'nın paylaşılamaması sorunuyla başlayıp sürecek uzun listeler sebebiyle de biz hiç istemiyoruz.

    herşey bir yana teknik olarak da düşündüğümüzde stadın ortak kullanımı halinde zemin tarlaya patates tarlasına dönecek. mevcut çatı yapısıyla zaten zemin güneş ışığında yeteri kadar faydalanamıyor ve sunni güneş ışınlarının yardımıyla koruyabildiğimiz kadar korumaya çalışıyoruz. ki bu sorunu haftada bir maç oynadığımız sezonda yaşadık. önümüzdeki sezon şampiyonlar ligindeyiz ve eğer stadı paylaşırsak her hafta en az iki, iç sahada şampiyonlar ligi maçı oynadığımızda ise haftada üç maç yapılacak arenada.

    hal böyle olunca zaten tek maçlık dönemde bile kış aylarında oldukça bozulan zeminin halinin siz düşünün. bizim gibi topu yerden, ayağa pasla oynamak isteyen bir takım için bile bile lades demek gibi bir durum.

    stadı paylaşmanın diğer boyutlarını düşünmek bile istemiyorum çünkü şuan bile oldukça gerilmiş bir ortamda bulunuyoruz. beşiktaş'ın ısrar etmemesi temennim. ancak ısrar etmekten vazgeçmeyecekler. yönetimimizinde hayır demekten vazgeçmemesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın