resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 808
    yasanan gelismelerden sonra kendisinin iyice paragöz bir futbolcu oldugunu dusundurtmus futbolcudur. butun bu "maurinho kalmami istiyor", "turkiye'de galatasaray'dan baska takimda oynamam" ve "terim ile baba ogul gibiyiz" tarzi aciklamalarinin tamamini, fiyatini yukseltemek ve pazarligi kizistirmak icin yapmis olabilecegine inandim. "biz hamit'i istiyoruz ama o'nun da bizi biraz arzulamasi gerek" diyen unal aysal'in bu aciklamasi aradaki puruzun sadece fiyat oldugunu gösteriyor.

    bu kadar paraci bir karakteri varsa eger gidip fenerbahce formasi giymesinde sakinca yok. cunku bu ulkede onun istedigi 4-5milyon €'yu verecek tek salak takim var o da fenerbahce. turkiye'de hangi takima giderse gitsin gittigi takima faydali olacagindan suphem yok. ancak kendisi yillik garanti 4 milyon euro edecek bir futbolcu degildir. kaldi ki bu ucreti, mac basi ve primlerle yilligi 5-6 milyon euro'ya mal olacaktir. galatasaray icin canini verecek oyuncularimiz var. bizi sampiyon yapan da bu duygudur. ben kendisinin su zamana kadar "hah be iste bu adama ne istiyorsa vereceksin" dedirtecek bir macini seyremedim. bize galatasaray'i gercekten isteyecek futbolcular lazim. kariyerinin sonlarina yaklasirken saglam bi sözlesme imzalayip "son bir vole daha vurayim" tipindeki futbolculardan oldum olasi hazetmedim.

    insallah bu demecleri ve transfer dedikodularinda gecen puruzler yalandir, uydurmadir. cunku bizler hamit'i cok farkli taniyoruz ve bu kafada bir futbolcu olmadigina inanmak istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın