resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 916
    --- alıntı ---

    adananın küçük bir ilçesi olan karataşta doğan eski futbolcumuz. karataş'ta 3 4 tane evi vardır.ayrıca halka sorduğunuz zaman herkes hasan şaş'ın dayısının oğludur.* o kadar çok düşkünlerdir ki bu şirin ilçede hasan şaş`a ilçenin en büyük caddesinin de adını hasan şaş caddesi koymuşlardır. tavukçusundan taksicisine kadar herkesin iş yerinde hasan şaşın resimleri vardır boy boy. kim hangi takımlı olursa olsun hasan şaş deyince sular duruluyor oralarda.

    karataş yazlık bir yer olduğundan yazın bir sürü insan gelir karataşlı olmayan.bir gün ligler yeni başlamış biz de amcamla karataş`ta bir kıraathanede maç izlemeye gittik.oralı olmadığı belli olan bir genç hasan şaş aynı adamı üç kere çalımlamaya çalışıp topu kaybettiğini görünce kendini kaybedip hasan şaşa küfür etmeye başladı. daha ikinci küfürü ağzından çıkacaktı ki ağzının üzerine bir yumruk yedi ve adamı döverek uzaklaştırdılar. *

    bu aralar oraya izin çıkarsa otel yaptırmayı düşünüyormuş. eğer yaparsa da galatasaray kamplarını antalyalarda parayla değil, karataşta bedavaya yapacakmış.

    --- alıntı ---

    kaynak: (bkz: ardcus), gsg sözlük
App Store'dan indirin Google Play'den alın