• 6
    tam bir fenerbahçeli mal beyanı. şimdi hep beraber google'a "cemaat fenerbahçe" yazıp 2 dakika okuyoruz..

    ali şen: "ben kulüp başkanıyken, fetullah gülen hoca'nın vermiş olduğu iftar davetlerine katılmıştım. kendisini dinlemişliğim vardır, çok da güzel şeyler anlatmıştı. o kişilerin, cemaatin, neden fenerbahçe kulübü'nü ele geçirme çabaları olsun?

    hakan bilal kutlualp: “erdoğan siirt’ten milletvekili seçildi biliyorsun. ben de aslen siirtliyim. mazbatasını kendim götürdüm. sayın hayati yazıcı’yla beraber mazbatayı aldık, özel uçakla hemen tayyip bey’e getirdik, böyle bir şerefi allah nasip etti.”

    nihat özdemir: "sol açık" ve “vamos bien” gibi sol görüşlü fenerbahçelilerden oluşan grupların slogan ve pankartlarında akp ve gülen cemaatini eleştirmesi üzerine, nihat özdemir cemaatin gazetesi zaman'a “durumun farkına varır varmaz gerekli işlemleri yaptırdık, fenerbahçe, marjinallerin provokasyon yeri değildir” dedi.

    cihan kamer: cihan kamer, akp’nin ‘altın’ adamı... kamuoyunun başbakan erdoğan’ın altınlarını paraya çeviren adam olarak tanıdığı kamer, bazen danışmanlarının bile ulaşamadığı başbakan erdoğan’ı florya’daki konutunda sık sık ailece ağırlıyor. erdoğan’ın annesi adına rize’de sağlık merkezi kurdu, hemşehrilik beratını aldı. başbakan erdoğan’ın oğlu ve geliniyle atagold’da ortaklığı olduğu ortaya çıkan atasay kuyumculuk’un sahibi iş adamı cihan kamer’in, akp’yle bağlantıları dudak uçuklattı

    ferit şahenk: sayın başbakan’a zaman zaman ziyaretlerimiz oluyor. yabancı ortaklarımız geliyor onlarla birlikte ziyarete gidiyoruz. başbakanımız, ‘taş taş üstüne koyanı, biz omzumuzda taşırız’ der. biz de yaptığımız yatırımların açılışına davet ediyoruz. kendisi de kırmıyor ve geliyor. biz türkiye’de iş yapan her grup kadar yakınız , ne eksiği var ne fazlası. bu işin tabiatı bu. son 8 yıldır türkiye’nin yaptığı aşamaları ve açılımları takdir ediyorum. iktidarla, cemaatle yakın olduğumuz yönünde böyle bir algılama olduğunun ben de farkındayım. ama yapılacak bir şey yok.

    mehmet ali, aydınlar kimdir, konuşup da boşa zaman tüketmeyelim, kulüple ilişkisi yok falan diyeceklerdir. voleybol takımını avrupa şampiyonu yapan parayı bu adam bastırmamış gibi. yine eski başkan ömer çavuşoğlu hakkında da var bişeyler, ama sıkıntı şu ki adamı ciddiye alıp yazmaya değer görmüyorum.

    peki basketboldaki para kaynağı? o da cemaatçi be gülüm, eksik kalır mı.. islamcı sermayenin en büyüğü ülker gurubunun yönetim kurulu başkanı murat ülker
App Store'dan indirin Google Play'den alın