resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 902
    http://www.radikal.com.tr/...7&CategoryID=103

    yukarıdaki kendisine yazılmış bir apaçi masalı yazısını okumadan önce kendisiyle ilgili şüphelerim vardı ama artık hakkındaki fikirlerim netleşti.

    (bkz: gerçek ronaldo)

    "sporting lizbon genç takımına devşirilip yatılı mektebe alındığında, garibanlığıyla, taşralığıyla alay edenlere kafa göz girişir, gece de yatağında ağlarmış."

    son cümleyi okurken heyecandan yerimde duramadım, film sahneleri gibi kafamda canlandırdım. kesinlikle sümsük durmamış, aksine sumsuklarıyla cevap vermiş. kendisiyle dalga geçenlere git babanın taşaklarıyla dalga geç demiş. o yaşta müthiş bir karakter şovu.

    "derisini kalınlaştırmış, duygularını bastırmayı öğrenmiş. genç takımdaki gece ağlamaları birikmiş, dik alın, cam bakış olmuş." "o zamanlar yenilgiye katlanamaz, hakeme küfreder, rakip savunmacılasrın ayağına dalar, imkansız gollere soyunur, sahayı ağlayarak terk edermiş. artık kontrol ediyor hırsını, içine atıyor, çenesi kasılıyor, gözlerinin camı buzlaşıyor."

    bastırdığı duygularını futbol lehine kullanacak kadar zeki. 40 metreden gömçürmelerini demek ki buna borçluymuşuz. hırsını saha dışında bastırabilmeyi başarıp, hepsini futbol topundan çıkarmayı akıl edebilmesi kendini futbol dışında da geliştirebildiğinin ve beynini süs olarak kullanmadığının bir kanıtı. başkası olsa yerinde şu an bir meyhane kösesinde adnan şenses eşliğinde içiyordu.

    "cinsel iştahıyla ilgili maçist bir fasıl; üçlü orji yetmemiş de dörtlü denemiş falan filan. bir nevi apaçi masalı, bir sınıf atlama hikayesi. sırıkla yüksek cinsinden"

    yine yazıda babasının mahalle futbol kulübünün bekçisi, annesinin aşçı ve 3 kardeşi daha olduğunu öğreniyoruz. muhtemelen kız-erkek farketmez birbirinin eskilerini giyerek büyümüş adamın, kazandığı milyonlar ve gördüğü ebesinin nikahı kadar ilgi karşısında cozutma biçimi müthiş. cozutmasa şu an kafasında huni vardı. sınıf atlanılacaksa böyle sağlıklı atlanılmalı. 4'lü orji az:(

    "bacaklarını bir o yana bir bu yana aşırarak topun üzerinde atış dansı yaptığı o çalım teşebbüslerinde ise, ne yalan söyleyeyim, it suratlı bir italyan bek çıksa da dersini verse diye iç geçiriyorum."

    ronaldo'nun karşısındaki herhangi bir it suratlıya tasma takabilecek kadar taşak hacmine sahip olduğu bir gerçek.

    artık adamımsın gerçek ronaldo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın