• 4941
    her cani sikilan yazarin ayni anda 30-40 futbolcu basligi acip, asil konusulan konulari pic ettigi sözluk. adam gitmis orada burada, ikinci veya ucuncu ligde ne kadar futbolcu varsa gelmis buraya bir cogu ise yaramayan ve yaramayacak olan oyuncularin basligini acmis. football manager'a veritabani mi olusturuyorsun arkadasim? yemin ediyorum böyle basliklar görunce o gun sözluge giresim gelmiyor.

    entry'de su; x yilinda dogmus x takiminda oynayan futbolcu. eeee? ne isimize yariyacak bu bizim? genc oldugu icin mi acilmis? yok. yetenekli ve buyuk takimlar pesinde oldugu icin mi? yok. hakkinda söyle futbolcudur, her iki ayagini da iyi kullanir, uzun boyludur gibi bir bilgi mi girmissin? yok. e o zaman ne skime basligini acipta sözlugun icine ediyorsun?

    niteliksiz entry ise al sana kallavisi. fikir yok, ayrinti yok, nitelik yok, isimize yarayacak bir sey yok, bildigin cöp lan cöp. yalandan sözlugun veritabanini sisirip sözlugu yavaslatmaktan baska bir ise yaramiyor. buna benzer baslik aciyorsan 1-2 tane ac. amacin dikkat cekmek ise otur adam gibi yaz, yazdiklarinla dikkat cek. formata uydurup sözlugu camura cevirme...igrenc amk...
App Store'dan indirin Google Play'den alın