• 224
    ayrıldığı kulübe de, transfer olduğu kulübe de faydası dokunmayan, hatta zarar veren transferler vardır. ali turan mesela. bize faydası dokundu mu? hayır. zarar verdi mi? evet.
    kayserisppor'a faydası dokundu mu? bonservis ücreti olmadan ayrıldığı için, hayır. kayserispor'a zarar dokundu mu? kayserispor için iyi bir topçuyken ve de iyi oynarken ayrıldığı için, evet. tarihte böyle iki tarafa da faydası dokunmayan onca transfer vardır.

    ha işte jamon lucas gordon'un anadolu efes'e transferi de bana bunu hatırlattı.

    jamon geçen sene bizle kariyer zirvesi yaptı. başka bir iş için aldık, sezon içerisinde sahada en başka olması gereken isimler başka olamadığı için kendisi başkalaştı, başkalaştıkça daha güzel oynamaya başladı, başkalaştığı her maç özgüveni biraz daha arttı, bu süreçte taraftarla birlikte müthiş bir sinerji yakaladı, bi ara inanılmaz bir basketbol oynadı ve kapanışı iyi yapamasa da sezon genelinde gayet iyiydi.

    ve dün anadolu efes'e transfer oldu. sezona 790. kez f4 parolasıyla giren ve oktay hoca'yla yeniden yapılanan, çıtayı her zamanki gibi yükseğe (u: :() koyan anadolu efes için iyi bir tercih mi peki?

    bence değil. hedef f4'se değil. onun bir altıysa da değil.

    bunu kuyruk acısıyla ya da anadolu efes nefretiyle de yazmıyorum. gordon, bambaşka geçen bir sezonda, bambaşka bir taraftar önünde, bambaşka bir sezon oynadı. bunu bir daha tekrarlayabilir mi? bence zor. bizde kalsaydı da zordu. şimdi bunu anadolu efes gibi seyircisiz, ruhsuz, paralı ama şefkatsiz bir kulüp önünde sergileyebilmesi daha da zor.

    anadolu efes'e transferinle, hem galatasaray'a hem anadolu efes'e zarar verdin gordon. yolun açık olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın