• 45
    (bkz: #980387) numaralı entry'si nedeniyle tüm sözlük yazarlarından özür dilerim. sanırım doğru ifade edemedim. isyanım bir anlayışadır. gerçekten şu aslan ara kısmına şey leo franco yazarı gasol yazarsanız görürsünüz ne demek istediğimi.

    sorun fikirlerin yıllar içerisinde değişmesi değil sorun ısrarla başta bir fikri savunuyor diye, devam eden zamanlarda da o fikri savunmaya çalışmaya devam etmektir. tamam leo franco'yu bize gelsin diye istemiş olabilirsin. ama baktın ki olmuyor sırf ilk başta dediğinle çelişmesin diye karşındakini ezercesine bir tavırla argümanlarına devam etmemelisin . bu çok yanlış.

    bir değil iki değil üç değil. kewell, baros, misimoviç, cana, leo franco ve en başta frank rijkaard. gasol arkadaşımız kendisiyle futbol görüşümün tamamen zıt olduğu bir yazardır. o ak derse ben kara diyorum yani. o yukarıdaki isimleri destekler ben hepsini nefret boyutunda istemem. dolayısıyla bir an da transferi gündemde olan bir futbolcu hakkında olumlu görüş bildirince panik oldum galatasarayımıza gelir de o da zarar verir belki diye. sonuçta gasol iyi topçu faydalı olur diyorsa kesin kötü çıkar. bence.

    olayın özü budur. başını şişirdiğim dostlardan özür diliyorum gerçekten.

    saygılar.

    geliyoruz

    tanım: özeleştiri ve özür yazısı yazmak zorunda hisseden yazardır.

    edit: yeri gelmişken servet çetin bir çok nedenden dolayı sevdiğim bir adamdı. ama yanılmışım. herkese bu değişim ile ilgili fikrimi açıklamış olmak isterim. yaramaz adammış geç farketmişim.

    sürekli özelden gelen bu konu ile ilgili mesajlara cevap olmuştur umarım.

    hepinizi seviyorum. biz galatasaraylıyız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın