• 62
    kişisel bilgi değiştirmenin mümkün olmadığı, teslimat adresi değişikliği yapıyor gibi gözüküp de hiçbir şey yapmayan, sana verilen şifreyi kendi istediğin şifreyle değiştiremediğin, kısaca kombine almak haricinde hiçbir bok yapamadığın berbat ötesi site. yanlış anlaşılmasın, ben bunları yeni değil 20 gündür yapmaya çalışıyorum. he bir de telefonla iletişim kurmak için bir numara vermişler, arayın ki bulasınız.

    aslında bu site kulübün taraftarına olan bakışının ne kadar aşağılayıcı olduğunun birebir göstergesi. düşünsenize, size bir şey satmaktan başka hiçbir fonksiyonu çalışmıyor! ne yardımcı olmaya çalışan, ne çözüm üretmeye çalışan, ne de buna benzer bir şey?

    he bir de saatlerce süren beklemeden sonra konuşabildiğiniz bir müşteri temsilcisi çıkıyor ki karşınıza, kadın bana yardımcı mı oldu yoksa itin götüne mi soktu anlamadım? bu kadar umursamaz, bu kadar terbiyesiz bir insanla çok az muhattap olmuşumdur. kendisine sitenin çalışmadığını ve bu kadar insanın milyonlar akıtmasında aracı olan bir sistemin yazılımında bir hata olsa bile hemen düzeltilmesi gerektiğini söyledim, yani çirkin hiçbir cümle kurmadım, bunu üzerine kadın bana ukala ukala cevaplar verdi, "benimle karşınızda aptal ve hiçbir şeyden anlamaz bir insanla muhattapmışsınız gibi konuşamazsınız" dedim, kadın da bana "asıl siz benimle böyle konuşamazsınız" dedi yahu? liseliymişim gibi, gidin başka makinelerden deneyin diyor, çıldırıcam! ulan şirketteki 1, evimdeki 2, eşimdeki 3. hepsi mi hatalı arkadaş?

    ben bugün resmen paramızla rezil olduğumuzu anladım. başka da hiçbir şey demiyorum. emeği geçen herkese yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın