resim
Yiğit İsmail Gökoğlan
Takım:Didim Belediye
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:35
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 349
    manisaspor altyapısında oynayan bir arkadaşım(u: isteyene mesaj yoluyla manisapsor resmi sitesindeki ve tff'deki profilini de atarım, hikaye uydurmuyorum yani) var, bu yaz düzenli olarak halı saha maçları oynuyorum ve de bu bağlamda kardeşim yaşında bir takım arkadaşım kendisi.

    anlattığına göre içkici alemci adamın tekiymiş. karı kıza çok düşkünmüş. çok yetenekliymiş, hatta gençler kendi aralarında kendisini cristiano ronaldo'ya benzetirlermiş hızından ve çalım yeteneğinden ötürü ama idmanlar bittiği gibi soluğu izmir'de alırmış ki 20 dakikalık yol zaten. bir sefer bunlara da teklif etmiş aleme gidelim hep beraber size abilik yapayım diye falan filan. ayrıca dediğine göre istanbul onu bu bağlamda pek bozarmış ama fatih terim faktörü bir ihtimal belirleyici unsur olabilirmiş, çünkü öyle başına buyruk bir adammış ki onu ancak fatih terim adam edermiş* kendisini. pek de zeki bir adam değilmiş yani kısaca, aman aman bir kariyeri olmamasına rağmen kazandığı para ve yerel şöhretten ötürü "küçük dağları ben yarattım" havaları varmış biraz.

    az ümitliydim aslında yiğit'ten ama adam öyle bir bahsetti ki yani "büyük takım oyuncusu" olacağına dair inancım pek bir sarsıldı ki zaten yeni transfer olduğunda daha ayağının tozuyla kameramanlardan deparla kaçışı hala hafızalarda, vay anasını be...

    hayırlısı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın