• 621
    benim bildiğim başbakan gerekirse tbmm'den yeni kanun çıkarır bunu için. o kadar hırs yapmış durumdalar. çünkü bu işin sadece basit bir stad kiralama olayı olmadığı gün gibi ortada. şeytanın avukatı olmak gerekirse:

    - demirören başbakanın yanına gitti tff seçimlerinden önce. beşiktaşın ne kadar zor durumda olduğu da orada konuşuldu. demirörenle başbakan karşılıklı anlaştı, buna göre başbakan beşiktaşı borçlardan bir şekilde kurtaracak karşılığında da demirören tff başkanı olacak ve sahip olduğu basın güçlerini başbakanın emrine verecek.

    - devlet başından beri inönü stadının olduğu araziyi istiyordu. stadın yapımına izin verilmemişti bunun için uzun zamandır. beşiktaş stadyumdan vazgeçecek karşılığında devletten 500 milyon $ civarındaki borçları eritmesi sağlanacak. bunu direk söylerlerse çarşı o stadı bunların başına yıkacağından sanki stadyum yeniden yapılacakmış havasıyla staddan çıkılacak.

    - peki beşiktaş nerede oynayacak, devlet git arenada oyna demiştir kesin. hem yeni bir stad, hem de loca falan gelirleriniz artar. dilenci fikret orman da buna havada atlar.

    - sonuçta beşiktaş bir daha geri dönmemesine o staddan ayrılacak ve eğer ki bizim stada girerlerse bir daha asla çıkmayacaklar. ortada ne proje ne de bir allah kuruşu var. o stadı beşiktaşın yapması mümkün değil. daha sonra stad arazisi muhabbetine devlet beşiktaşa çok sağlam para verecek. oynayacakları stad da hazır olunca herşey tamam olacak zaten.

    - kolpa çarşı da iki tane yıldız transferi ile susacak ve hem bizden stad açılışında olanların intikamı alınmış olacak, hem de beşiktaşa verilmiş sözler tutulacak. devlet de çok değerli bir araziye konmuş olacak.

    işte tam burada hem devletin hem beşiktaşın hesap edemedikleri bir faktör ortaya çıktı; adnan öztürk. başından beri sert tutumuyla bu fikre karşı çıktı. emin olun, terim, ali dürüst ve ünal aysal bu teklifi kabul ederdi, eğer adnan öztürk olmasaydı. fikret ormanın tutumu da işimizi kolaylaştırdı, daha önce verilmiş sözlere güvenerek çok emin konuştu kendinden ve bizi kaale bile almadan direk devletle bu işi bitirebileceğini zannetti. bu da bizim gösterdiğimiz tepkiyi güçlendirdi.

    şimdi sıra galatasaray genel kurulunda. bu oyunu bozacak, ve bağımsız galatasarayın ne kadar güçlü olduğunu herkese gösterecektir. bizde hep birlikte destek olmalı, ve stadımıza sonuna kadar sahip çıkmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın