• 604
    2 gün evvel yapılan toplantıdan galatasaray'ın net "hayır" yanıtı geldiğinde bu iş bitti mi? yoksa sıra akp'nin dayatmacı yaklaşımında mı? diye sormuştum.

    anlaşılan bu iş bitmemiş.

    şimdi cümleye "sözleşmenin sekizinci mad...." diye girenler olacaktır. bende soracağım o zaman burası bir hukuk devleti mi diye? evet diyen olursa kırarım boynuzunu.

    futbolun her noktasına burnunu sokan hazret/kendini tanrı'nın yer yüzündeki gölgesi sanan kişi emrini vermiş bjk arena'da oynayacak diye. aslında en başından belliydi iktidarın ne istediği. ulan sen olimpiyat stadını 2020 yılındaki olimpiyatlar için şimdiden bakıma aldık diyorsun. yalana bak. len bi kere sen türksün o iş 2019'dan evvel başlamaz, yumurta kapıya dayanacak ancaaa.. insanları aptal yerine koyduğunu sanmaya devam et, haksızda sayılmazsın sn. bakan o kadar oyu bu zihniyetle bende alsam bende senin gibi düşünebilirdim.

    itinayla bjk'yi bize itelediklerini belli ettiler olimpiyat yalanıyla.

    şimdi ne olur bilmiyorum. ne olacaksa bırakalım onlar yapsın. burdaki anahtar nokta kapalı kapılar ardından fısıldanan baskı ve tehditlere boyun eğmemek. yönetim hayır demeye devam etsin yeter. eğer birşey olacaksada hükümet'in zorlamasıyla onların elinden olsun. en azından bedelini ödetmek için sebebimiz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın