resim
Ali Dürüst
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 170
    an itibariyle galatasaray yönetimindeki en sağlam galatasaraylıdır. galatasaray'ın haklarını koruma konusunda asla duraksamayacak bir insandır. siz bakmayın öyle başkaları gibi esip gürlemediğine.

    kuluçkada yumurtalarını korumaya çalışan tavuk tedirginliğini bilir misiniz? karşısına aslan çıksa, ayı çıksa gözünü kırpmadan saldırır. korumak zorunda olduğu yavruları için yapamayacağı şey yoktur. ama dışarıdan baktığınızda hep bir tedirginlik, heyecan, korkuiçerisinde olduğunu görürsünüz. ali dürüst de böyle bir ruh hali içerisinde. aklında yumurtaların kırılmaması var. galatasaray'ın zarar görmemesi. bu sebeple her olaya temkinli, ağırkanlı yaklaşmaktadır. şovenist bir tutum içerisine girip, tribünleri coşturacak hareketlere ihtiyaç duymuyor; aklı selim bir şekilde, galatasaray yöneticiliğine yakışır davranışlarda bulunuyor.

    çünkü bu adam evin gerçek sahiplerinden biri. gönülden galatasaraylı, başkaları gibi kendini ön plana çıkarmak gibi hesapları yok. sessiz, sakin efendi gibi sadece görevini yapıyor. yönetimde kendisindentecrübeliinsan var mı? buna rağmen asla kendini ön plana çıkarma gayesi olmadan, çoğu zaman eleştirileri göze almak pahasına sakinliğini koruyor.

    kimseye yaranamaz o ayrı. bizim insanımız alışmıştır külhanbeyi tavırlara, asmaya kesmeye, bol keseden sallamaya. yeter ki kendilerinin gönlü hoş tutulsun, namları yürüsün. ali ağabey de pekala bilir, bazıları gibi herkesegider yapmayı, hep taraftarın duymak istediği şeyleri söylemeyi. ya da ağzına geleni söylemeyi, mantıksız, saçma sapan deyimlerle galatasaray'ı tasvir etmeyi. ya da 20.45, denizli'den duyulsun ara gazlarıyla taraftarı yanına çekecek basitlikte, sığlıkta işlere kalkışmayı. ama bu ağabey öyle şeyler yapmaz, çünkü bu bahsettiklerim yarın öbür gün çeker gider, ama ali ağabey hep buralarda olacak ömrü elverdiğince, göreceksiniz.

    ne olmuş sessiz kalıyorsa, esip gürlemiyorsa siz daha mı iyi biliyorsunuz galatasaray'a olan saldırıları? çok mu yakınsınız kulübe, nereden biliyorsunuz belki gerçekten de kırılacak yumurtalarımız var evimizde ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın