resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3561
    milan baros'un bile geçen seneki performansı nedeniyle hayvanlar gibi eleştirildiği -ki çoğuna katılıyorum- bir takımda kendisinin bulunmasını hala daha savunmak hem futbola, hem taraftarın önemli bir kısmına, hem de tarafsız futbol izleyicisine ihanet etmektir.

    şahsım adına kendisini bu takımda bu kadar süre tutanları asla affetmeyeceğim, zira belki onun yerine gelebilecek genç bir oyuncuyu takımdan ettik. kendisinin yerine bank asya'dan oradan buradan genç bir oyuncu baksak gökhan gönül'den daha kaliteli bir oyuncu bulabilirdik bu kadar yıl içinde.

    galatasaray'a gelen tek yeteneksiz futbolcu kendisi değil. ne kazmalar gördük bu takımda özellikle son 4-5 yıl içerisinde. saymaya gerek yok şimdi hepsini. ama ben kendisi kadar bir arpa boyu yol kat edememiş bir oyuncu hatırlamıyorum. mustafa sarp denen futbol katili bile geldikten birkaç hafta sonra kafasını kaldırıp pas vermeyi öğrenmişti. sabri bırak ileri gitmeyi alt yapıdaki halinden bile geride. şu sezon sözleşme yenilenmeyip takımdan ayrılsa bırak beşiktaş'ı fener'i trabzon bile yüzüne bakmaz.

    bir de bu adamı takım kaptanı yaptılar. hala içim acıyor. bu adamı takıma kaptan yapanlar ve savunanlar galatasaray'ın küçülmesini, sıradanlaşmasını isteyenlerdir. başka mantıklı bir açıklama yapamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın