• 582
    devlet size stat yaptı diye fenerlilerle bir olup hiçbir dayanağı olmadan, aksi belgelerle ortadayken ısrarla konuşan beşiktaşlılar için uyanma ve bu saçma inattan vazgeçme vakti.

    devlet bize ne yaptıysa size de aynısını yapacak. buna devlet stat yaptı denmez, ancak devlet fırsatçılık yaptı denir. neden mi? şöyle ki bize ne yapmıştı devlet bi hatırlatalım;
    sami yen eskimişti, yeni stat lazımdı, lazımlığından öte yeni stat vaadedilmişti, yapmıyoruz demek olmazdı ama para da yoktu, biz nasıl yapılacaktı diye düşünürken devlet imdada(!) yetişti. fırsatçı devlet geldi dedi ki "ben sana stadını yaparım ama oraya değil buraya. m.köy'ü de ben alırım aradaki fark da benim stada yapacağım masrafa karşılık benim olur."

    biz ne yaptık, mecburen evet dedik. m.köy'ün değeri 3se değeri 1 olan yere taşındık. aradaki farktan, devlet stada para harcayacak diyerek vazgeçtik. ama ne oldu, devlet misal 0,5 harcayarak stat yaptı, aradaki 2'lik farkın 1,5'u devlete kar kaldı hem de daha iyi bi araziyi eline geçirdi.

    şimdi bunları zamanında görmedin devlet stat yaptı dedin aklınca taşak geçtin. 3gün öncesine kadar statlar kimsenin tapulu malı değil dedin gelip konacağını zannettin. benden sana söylemesi bari şimdi ayık. bu senaryo birebir size de işletilecek, sen hala arena derdindesin. başına yıkılana kadar çıkma inönü'den aklın varsa. başkanını sıkıştırıyo olabilirler borç batağındasın. sizin bizim gibi araziniz adanız da yok başkanının eli kolu bağlanabilir ama sen teslim olma en azından. oraya kazma vurdukları an en önemli özelliğin olan ve belki de ayakta durmanı sağlayan semt takımı olayın biter. yürüyerek gittiğin stadına 3 vasıtayla gidersin.

    haa ama sen hala bize küfredip götünüze sokun devletin yaptığı stadınızı diyosan zamanı gelince ben senle taşşağın allahını geçecem bilesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın