resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3555
    bir kaç tane sebil sübyanın eğlence konusu olan şahsına münhasır kişidir sabri. şimdi asıl önemli olan konu ise bu sebil sübyanın gazına gelerek sabri yi takımdan gönderme isteği olan taraftarların olmasıdır. anladığım kadarı ile bu kişiler ülkede patır patır tarlada bitiyormuş gibi sağ bek oyuncusu yetişiyor sanıyorlar.

    tam bir jokerdir kendisi, sağ tarafta her bölgede oynar, orta sahanın ortasında oynar, bu sezon yanlış hatırlamıyorsam sol bekte bile oynadı. performansı iyidir kötüdür bir şekilde tartışılır. her futbolcunun inişleri çıkışları olabilir ve geçtiğimiz sezon itibari ile kötü sezonlarından birini geçirdiği aşikardır sabrinin ama artık bir yükselişe geçeceğini düşünüyorum. lakin merak ettiğim konu her türlü futbolcuda terim adam eder diyenler sabri ye sıra gelince neden bu düşüncelerinden vaz geçiyorlar?

    nitekim takımda kalması gerekir ilk 11 oynaması zor gözükse bile kulübeden gerektiğinde çok iyi katkı sağlayacaktır. daha öncede belirttiğim liseli sebil sübyanların gazına gelip yermemek gerekir. bir insanı yermek kolay olandır önemli olan sahip çıkabilmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın