resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3554
    sırf amigoluk yaptığı için bazı kesimlerce takımda tutulmalıdır gibi saçma sapan görüşler bildiriliyor. sabri'nin galatasaray düzeyinde bir takımda oynayabilecek bir futbolcu olmadığı açıktır. yıllardır süregelen, nasıl olsa sabri var mantığı ile o mevkide yükselecek gençlere engel olmaktadır. sabri'nin gönderilmesi ile o pozisyona altyapıdan gelecek yeni bir genç oyuncu eboue'nin alternatifi olarak monte edilebilir. bunun dışında sağ bek'te sabri'den çok daha iyi olan ujfa'da var.

    sabri'yi takımda tutmak için en çok savunulan tez ise; "çok iyi galatasaray'lı" terimi. böyle bir mantık olabilir mi yahu? ben de çok iyi bir galatasaray'lıyım, o zaman beni de oynatsınlar galatasaray'da. sabri, eboue'nin arkasında iyi bir yedek değil anca pimi çekilmiş bombadır.

    bu arada sabri düşmanı olarak algılanmayalım ama gerçek bu. futbolda duygusallık olmaz. sabri'nin gönderilmesi camiadan kopacağı anlamına da gelmez. ilerde yine camia içinde farklı görevlerde bulunabilecektir. ama bu futbolcu olarak görevlendirilmemesi en büyük temennimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın