• 735
    yorumcu transferleri, tercihleri kötü olan kanal. özellikle de ntv spor'a oranla net fiyasko.

    sen futbolda türkiye'nin en güçlü kurumu musun? evet. bugün kapatıp gitsen çoğu anadolu kulübü kepenk indirir mi? indirir. ama tüm bunlara rağmen tutup rıdvan dilmen gibi bir isme futbolun teknik tarafını emanet edemiyorsun. hadi rıdvan dilmen ntv spor'a gönülden bağlı diyelim, metin tekin'i de keşfedemiyorsun mesela. o da ntv spor'a gidiyor. rıdvan'ı keşfetmişsin zamanında ama yatırım yapmamışsın. bu keşif sayılır mı? sayılmaz.

    hala altan tanrıkulu, sinan engin, o teknik direktör, bu teknik direktör..şimdi kral var. kral'ı çok severim ama kral'la da olmaz. büyük kaptan'la da olmazdı. 4-4-2'nin editörü mü ne, onla da olmaz. bunlarla kendini izletemezsin. önder özen vardı, hala var mı bilmiyorum ama onla da olmaz. futbolu biliyor, doğru konuşuyor ama seyirciyi ekrana çekmez. çekemez. rıdvan'ı türkiye'nin açık ara en büyük futbol yorumcusu yapan kısım bu. adam halka da iniyor, uzaya da çıkıyor, sözlükçülere de hitap ediyor.
    futbol oynamış, futbol oynayanlar gibi kendini bir odaya kapatmamış, geliştirmiş. ve tüm bunların yanında müthiş de zeki bir adam.

    ama şimdi sende değil. o sende olmadığı gibi onun belki de en büyük rakipleri de sende değil. metin tekin de, mehmet demirkol de ntv spor'da. ercan taner'i bile ntv spor'a kaptırdın.

    ve şimdi o adamlar, görüntünün olmadığı, teknik direktörlerin ilk kendilerine konuşmadığı o kanalda çok iyi işler çıkartıyorlar. sen dünyanın en iyi hakemiyle, en özel görüntülerle, türk futbolunun en büyük ismiyle bunu kapatmaya çalışıyorsun ama olmuyor. olmaz da.

    çünkü gerçekten iğrenç yönetiliyorsun. iğrenç yönetilmesen şu lige bu parayı vermezdin zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın