resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 83
    milyon euro'larca para sayıp beşiktaş'ın başına samet aybaba'yı getiren, bir de türk telekom arena'yı gözüne kestirmiş başkan.

    sorarlar insana, kulüp olarak küçülmeye giden bir takımın başkanısın. futbol takımında rüştü, sivok gibi tecrübeli futbolcularla yollar ayrılmış. küçülme politikasının gereği olarak takım çalıştırmayı unutmuş, meydan larousse adnan'ın abisi samet aybaba'yı başa getirmişsin. basketbol takımında ise ergin ataman'ı müthiş bir transfer kazığıyla stadına göz diktiğin galatasaray'a kaptırmışsın. çarşı grubu bile sizin söyleminizin aksine konuşuyor ve bunca falsoya rağmen hangi yüzle tt'arena'yı ortak kullanmak istiyorsun?
    evet soru bu.

    cevabına gelince, onu da biz verelim.

    birincisi, küçülme politikası uygulayan bir takım normalde kasımpaşa'nın stadında oynamalı. alen markaryan'da bunu söylüyor. siyasi emirleri bir yana bırakırsak, beşiktaş'ın türk telekom arena'yı önce haketmesi lazım. lakin geçen sezon futbol namına fenerbahçe'nin yancılığı dışında hiçbir şey yapmadınız. türk futbolunu uçuruma sürükleyen eski başkanınız da şu an federasyonun başında.

    ikincisi ise kadıköy şükrü saraçoğlu stadı ortaklık konusu edilse bu kadar istekli olamazdınız.

    yani asıl konuya gelirsek, siz ilk önce portekizlilerden kurtulun, tt arena galatasaray'ındır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın