• 119
    öncelikle kendi adıma ne kadar mutlu olduğumu söylemekle başlamak istiyorum.

    aslında bu organizasyonu düzenlemek için yaklaşık 1 yıldır uğraş veriyorduk desek yeridir. nihayetinde, en uygun tarihin 2012 yılının haziran ayı olduğuna karar verdik ve çoğu yazarımız tatile çıkmadan, hazır galatasarayımız da bu zorlu sezonu anlamlı bir şampiyonluk ile kapatmışken, bu geleneksel halı saha organizasyonumuzu da başlatalım ve kazasız belasız, eğlenceli, adaletli bir şekilde bitirelim dedik.

    sonuncusunun 2010 yılının nisan ayında düzenlendiği bu geleneksel organizasyonumuzun en nizami olanı buydu desem sanıyorum yalan olmaz. öncelikle kamuoyu yoklaması ile başladık. böyle bir organizasyona girişsek yeterli katılım sağlanabilir mi, sahalar ayarlanabilir mi, sözü edilen tarihler uygundur gibisinden sorulara yanıt aradık. bütün turnuvanın arkadaşça ve fair-play ortamınca geçmesinin yanı sıra adaletli de olması için sözlükten bazı değerli yazar arkadaşlarımızla hakemlik konusunda görüşmeler yaptık. sağolsunlar onlar da bizi kırmadılar, bu organizasyona iştirak ettiler. bazı gerekli ön protokolleri de imzalayarak, statü yazdık, kuralları belirledik ve turnuvanın herşeyini kesinleştirdik.

    ölümsüz yazarlarımız hako, tabutta rovasata ve hacibekir'in anılarına da düzenlediğimiz, gerçekten çok güzel ve anlamlı bir turnuvaydı. ilk amaç zaten sahada oynanan oyundan ziyade, daha önce sanal ortam haricinde hiç tanışmamış olan galatasaray sözlük yazarlarının birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları, keyifli anlar geçirmeleri ve hepimizin ortak paydası olan galatasarayımız hakkında her türlü konu üzerine fikir alışverişi yapmalarıydı. çok şükür ki bunu da alnımızın akıyla atlattık ve sözlüğümüz için elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraş verdik.

    benim ve birçok kişinin hayal kırıklığına uğradığı nokta ise, turnuvayı yerinde takip etmeye fazla kişinin gelmemiş olması oldu. tabii ki herkesin yine de canı sağolsun.

    bu turnuvanın organizasyonunda ve gerçekleşmesinde emeği geçen;

    * maddi veya manevi, bana her türlü konuda destek olan sözlüğümüzün moderatörü neverfall'a,
    * sahaların ayarlanması konusunda vezirspor yönetimi ile yaptığı görüşmelerde en büyük yardımı sağlayan hadomer'e,
    * turnuvanın duyurulması konusundaki desteğinden dolayı sözlüğümüzün kurucusu hagi'ye,
    * turnuvada hakemlik görevini üstlenen kalifiye jurnal ve 11aslan'a,
    * metin oktay spor, galata sarayı efendileri, cimbom old boys ve aslan karması takımının bütün oyuncularına,
    * vezirspor yönetimine,
    * turnuvanın son gününde işini gücünü bırakıp eli boş gelmeyen, final maçını yerinde izleyen, kupa seramonisine katılan, hoş sohbetiyle bize çok keyifli anlar yaşatan, sözlüğümüzün de yazarlarından olan, galatasaray mağazacılık ve perakendecilik a. ş. genel müdürü sayın nurettin kantarelli'ye,
    * tribünde turnuvayı takip etmeye gelmiş olan bütün yazarlarımıza,

    şükranlarımı sunarım.

    bu turnuva, gelecekteki geniş kapsamlı sözlük organizasyonları için pilot bir uygulamaydı.

    ''bu sözlük herşeyin en iyisinin devamını da getirir, getirecektir.''
App Store'dan indirin Google Play'den alın