resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 234
    kendisi hakkında görüşlerim sabit. orta sahada melo-selçuk ikilisi zorunlu haller dışında bozulmayacağından ve elimizde emre çolak, engin baytar, yekta kurtuluş, ceyhun gülselam gibi oyuncular bulunduğundan şu an için ihtiyacımız yok kendisine. ama eğri oturup doğru konuşacaksak orta sahaya yedek kalmayı sorun etmeyecek genç bir oyuncu her zaman gereklidir, faydalıdır. sol bekten değil orta sahanın ortasından söz ediyoruz. 4 oyuncu da olur 5 de. üstelik bu adam gelecek vaat eden çok genç bir isim.

    bu noktada karşımıza 5 milyon euro engeli çıkıyor. işte burada durmak gerek. açıkçası kulübüne nakit 5 milyon euro vereceksek kesinlikle mantıklı bir transfer yapmış olmayız. ilk 11 transferi olmayacak çünkü. mutlaka forma şansı bulur çünkü bunun avrupa maçları sonrası yorgunluğu var, kupa maçları var var oğlu var. üstelik kapıda yabancı kontenjanının azalması durumu da söz konusu. ama banko oynayacak bir oyuncu değil.

    dolayısıyla ben olası transferinde çıkar yol olarak takasa oyuncu kullanmayı görüyorum. sercan yıldırım olur, maç performansına gelene kadar kiralık yekta kurtuluş olur, isterlerse albert riera olur. bunun daha juan pablo pino'su var, efendim juan emmanuel culio'su var. takasta kullanacak oyuncu çok bizde. hem bu oyuncuların 1-2 sinin yıllık ücretinden kurtuluruz hem de biraz paraya genç ve potansiyelli üstelik de yerli bir orta saha oyuncusu kazanabiliriz.

    bekleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın