resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 80
    az buçuk ticaretten, hadi ticareti bırak hukuktan, hadi hukuğu da bırak haktan anlayan insanların anlayabileceği üzere (arenaya gelmesi halinde) o stadın yapımına başlaması dahi minimum 3 sene olan dilenci başkan.

    ya aga kimse de demiyor ki;"arkadaş sana her gün haciz geliyor, tüm gelirlerin temlikli, herkes seni 'batık' olarak görüyor, kim müsade eder senin yeni stat yapmak gibi fuzuli para harcamana. alacaklılar, özellikle de bankalar demez mi "önce benim parayı sökül" diye? senin o stada kazma vurman demek para harcaman demektir, sen hacize gelen adama daha parasını ödeyemez durumdasın, o adam demez mi "bana para vermiyon e orda stat yapıyosun" diye? benim kredi kartımın borcu olduğunda dahi adam yatırılan parayı sormadan çatırt diye kesiyor, sen ki hacizli... sözün özü bu adamın arenaya girdikten sonra dahi stat işine girişeceği yok, bunun farkında olduğu içinde saracoğluna yaklaşmıyor çünkü işin o kısmında devlet fener'e baskı yapmıyor. kimse dillendirmiyor ama bu fikret orman inönü arazisi için devletle gizli bir anlaşma dahi yapmış olabilir. dilene dilene kapağı bize bir attılarmı sittin sene çıkmazlar, minimum 5 sene bunlarla stadı paylaşmak zorunda kalırız, bunlardan kurtulmamız da bu küçük şikecilerin arenadan çıkmasıyla değil bizim kendi stadımızı yapmamızla mümkün olur.

    son bir hatırlatma; arsenal'in stat yapmak için nasıl bir plan uyguladığını bilen bilir. adamların hayvani gelirleri, muhtemelen kabul edilebilir düzeyde borçları olmasına rağmen pek çok yıldızıını satıp, transfer yapmadan geçirdiği yıllar oldu. bu çerçevede arsenal'in çektikleri ortadayken varın siz düşünün bizim beşiktaş'ı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın