• 120
    şu şekil bir olayı vardır.
    http://imageshack.us/f/692/bunelanv.jpg/

    bir de arena stadı'nın beşiktaşla ortak kullanılması konusunda, "emir veririm iş biter" filan gibi şeyler söylemiş sanırım. şayet bu lafı başka birisi söylemiş olsa idi, "eğer o emri vermezsen" diye başlayacağım cümlenin devamını çok sofistike bir şekilde getirirdim ama sonuçta bakan kendisi, vatandaş olarak biz kimiz ki? bildiğin hava, tıs.

    gerçekten acayip bu ülke, milletin vekili millete posta koyuyor, tehdit ediyor. kimse de demiyor ki, "aga sen vekilsin biz asıl" , milletvekili sensin ama millet de benim, biziz. neyse sayın bakan efendi "eğer o emri vermezsen, harbiden hatrım kalır", hatta bırak ortak kullanın emrini komple o stadı beşiktaş'a vermezsen eğer çok büyük hayal kırıklığı yaşar, depresyondan depresyona yelken açarım.

    emir veririm alırım aklınızı diyorsun yani. harbiden de çok korktum lan, öyle böyle değil. duyduğum am ilk tepkim "hanım koş uzay mekiğinin anahtarını getir, terk ediyoruz bu gezegeni" demek oldu, neyse ki şu an atmosferin dışına çıktık ve birileri bu yazıyı okuduğu zaman ben çok uzaklarda olacağım. ama o emri verdikten sonra mecidiyeköy'deki araziyi de geri verme emrini de vermen lazım. o zaman nasıl olacak. bana uyar yani al arena'yı ver mecidiyeköy'deki boş arsayı. orda iyi kötü bir stadımız vardı, onu da yıktınız ama olsun, biz dert etmeyiz böyle ufak şeyleri. icabında etrafını telle çevirir orada oynarız maçlarımızı. hadi bakalım buyur, meydan hodri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın