resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 51
    --- alıntı ---

    ben kürdüm ve doğal olarak kürdistan bölgesine de bir sempati duyarım. bu son derece insani bir durum. bir kürt, kürdistan bayrağı ile başarısına katkı sağladığı takımının veya türk milli takımı’nın sevincine ortak oluyorsa ne zararı var?’

    --- alıntı ---

    http://www.birgun.net/...;day=24#.T-eRfRcZfb-

    verdiği röportajda saçma sapan konuşan ve yine saçmalama hususunda kendisine rakip olacak insanlar tarafından savunulan şahıs.

    bir kürt olarak (ya da olmayarak) başarısına katkı sağladığın (hatta sağlamadığın) türk milli takımının sevincine ortak olmak bu ülkenin vatandaşı olduğun sürece ananın ak sütü kadar helaldir. kimse de buna birşey diyemez.

    ama gelip gerzek gerzek ben türk milli takımında oynayayım kupa alınca da kürdistan bayrağı açayım ağalar sizde bana saygı gösterin dersen ve söylediklerine sevgi kelebeği modunda hak veren çıkarsa topunuzun a.k derim bende.

    ulan lale öyle bir ülke kurulursa sende gider çatır çatır milli takımında oynarsın. kimse de sana birşey demez. ama hem türk milli takımında oynayıp hem el bayrağı açıyım ne demek a.k.? s.ktir git rüyalar aleminde yaşa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın