• 108
    çok güzel bir şekilde sonuçlanmıştır. stresli ve mücadelenin yoğun olduğu maçlar olmasına rağmen en ufak bir tatsızlık yaşanmadan, centilmenlik içinde galatasaray sözlük e yakışır bir organizasyon oldu. katılan herkese teşekkür etmek gerekir. sonuç itibariyle böyle organizasyonlar, galatasaraylıların tanışmasını, kaynaşmasını sağlar. maç, galibiyet, mağlubiyet sonra gelecek şeyler.

    katılımcılar için güzel bir hatıra olacağını düşünüyorum. bu vesileyle ilk başta bayi toplantısından çıkıp, cumartesi gecesini galatasaray sözlük yazarlarına ayıran, turnuvamıza teşrif edip bizi onurlandıran sayın nurettin kantarelli ye bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. gerçekten böyle büyük bir insanın kulubümüzde görevli olması biz taraftarlar açısından büyük bir ayrıcalık. kendisi turnuvaya büyük bir renk kattı, maçlar sonrası tribünde bir saat boyunca bizlerle sohbet etti. gerçekten özel bir insan.

    bir diğer özel teşekkürü hak eden kişi de tabii ki organizatörümüz sisli meydanlarinda dolasan. turnuvanın sorunsuz gerçekleşmesi için çok büyük çabalar sarfetti. zamanını, gücünü bu organizasyon için harcadı. kendisine sözlüğümüz adına bir kez daha teşekkür ederim.

    haa bir de bu istatistik tutma olayı çok sıkıcıymış bunu anladım. 2 saat boyunca sap gibi ayakta dikiliyorsun, golü kim attı kaçıncı dakikada attı, hesap kitap filan. daha da olsa yapmam. moduz diye bütün sıkıcı ve pis işler bize mi kitlenecek böyle. benim planım electronica festival istanbul'a gitmekti, ama muhasebeci oldum.

    şaka, şaka sözlükle beraber olmak, o atmosferi yaşamak çok güzeldi. bir dahaki organizasyonda görüşmek dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın