• 2
    turnuvanın en kaliteli futbolunu oynayan cimbom old boys'um ile sürpriz bir şekilde finali kaçıran aslan karması'nın bronz madalya için kıran kırana mücadele edeceği maç.

    -en sempatik kalecisi ünvanını 3. kez üst üste alan namadiguerai kalesini yine korkusuzca savunacağına dair şüphem yok. muslera onunla olsun.
    -ülkenin en iyi halı saha defanslarından biri olarak gördüğüm, semih kaya stili futboluyla göz kamaştıran toxicholocaust ise rakip forvetlere yine ne top ne kale yüzü gösterecektir.
    -ujfaluji reyizin halı sahada can bulmuş hali olan mck00 abimiz bir kez daha galibiyet için en kilit rolü üstlenecek. üstün futbol bilgisi ve savaşçılığıyla göz dolduran, etkili sol ayağıyla gol yollarında da etkili olan mck00 abimiz, takımımızın tartışmasız en önemli oyuncusu.
    -takımımızın en kilit pozisyonunda oynayan büyük kaptan chicharito yine atağı şekillendirecek, uzaktan etkili şutlarıyla gol arayacak. ona takımımızın selçuk inan'ı desek yanlış olmaz. kaptanlık ona çok yakışıyor.
    -hücumun her bölgesinde görev yapabilen, oyun aşkı ve hırsıyla rakip sahada etkili olan lakovic ise yine goller atacak, attıracak. bu maç ondan patlama bekliyorum.
    -oyun zekası çok gelişmiş, gol pozisyonuna girmede alanının en iyilerinden olan tako1905 abimize yine büyük iş düşüyor. disiplinli ve doğru futbolu ile ilk maçta gayet iyi oynayan tako1905, biraz da şansının yardımıyla maçın en golcü ismi olacağına inanıyorum.

    netice ne olursa olsun cimbom old boys benim gözümde bu turnuvanın şampiyonudur. ve öyle kalacaktır. allah yardımıcımız olsun!

    bam bam bam bam oynayacaz! oynadık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın