• 519
    beşiktaş'ın stadyumu nasıl yapacağı ile ilgili bir şey var mı ortada?

    spor bakanlığı kendisi mi yaptıracak? yoksa sponsorlukla mı yaptıracaklar?

    spor bakanlığı kendisi yapmaz. sponsorlukla da stadyumun gelirlerini ipotek ettirip yaptırabilirler sadece. toki zaten ihtimal dışı. e bunlar bu stadyumu nasıl yapacaklar da bizden 2 yıl müsaade istiyorlar?

    beşiktaş'ın amacı kulübün durumunu arenada düzeltmektir arkadaşlar. öyle oynamak felan değil. beşiktaş arenaya girerse oradan en erken 5 yıl sona çıkar. o da zor ihtimal. beşiktaşın stadyumu bugün başlalasalar en erken 3 yıl sonra biter. ki neredeyse yaz bitecek daha ortada proje yok, yüklenici firma yok, ihale tarihi yok. ihale felan en az 1 yıl sürer. inşaatın başlaması en erken en erken 2013 aralığını bulur ki bu zaten kafadan üç sezon arenada oynamaları demek.

    türkiye'yi biliyorsunuz.biz ki inşaat sektörünün en güçlü firması toki garantörlüğünde bile stadyumu 3 yılda bitirtebildik. toki moki olmadan öyle koca bi inşaat projesini beşiktaş tek başına siksen yapamaz. parasını vermeyi geçtim. uygulamasını, organizasyonunu bile yapamaz.

    sözün özü. olay inşaat felan değil. arena rant kapısı. beşiktaş'ın kurtuluşu demek. o yüzden köpek gibi istiyorlar bjk yöneticileri. sinsi sinsi işler yapıyorlar. her galatasaraylı her türlü karşı çıkmalıdır arenayı paylaşmaya. çünkü beşiktaş kurtulurken o stadyumun zemininin anası sikilecek. şampiyonlar liginde başarı şansımız azalıcak. ligde beşiktaş'ın da kafaya oynaması demek bizim şampiyonlar ligi şansımızın azalması demek. bu da gelir kaybı demek. bjk'yı kurtarırsın belki ama galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atarsın.

    olaya düşmanca değil kendi çıkarımız açısından bakalım. beşiktaş kurtarılacak diye bizim geleceğimiz bok edilmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın