NBA Final 5. Maçı
04:00 American Airlines Arena
121 - 106
  • 13
    okc için son çırpınış maçı. kazanmaları için ciddi şeylerin değişmesi gerekiyor. şöyle ki, james harden'ın mutlaka oyuna dahil edilmesi gerekiyor. burda iş westbrook'a düşüyor. bencil oyunu bir kenara atıp takımın harden'a ihtiyaç duyduğunu görmesi gerekiyor.

    harden miami serisinden önce hücumunun %41'ini pick and roll üzerinden oynarken bu seride oran %13'e düşmüş. bu çok büyük bir fark. ayrıca kanımca harden'daki sorun şu da olabilir. normalde harden benchten geldiğinde rakip takımın kenar oyuncuları* oyunda oluyordu ama bu seride miami'nin rotasyonunun dar olması ve yıldızlarını periyodik kullanması harden'ın etkinliğini azaltmış olabilir. buna scott brooks'un mutlaka bir çözüm bulması gerekiyor.

    kevin durant ilk iki maçın 4. çeyreklerinde 16 sayı ortalama tutturmuşken 3 ve 4. maçlarda son çeyrek ortalaması sadece 5 sayı. maç sonlarını oynayan, sorumluluk alan durant olmazsa bugun yine işleri çok zor.

    lebron james son 6 playoff maçında* pota altından en az 16 sayı bulabilmiş. oklahoma'nın ne yapıp edip onu dışardan atmaya zorlaması gerekiyor. lebron'u oyunda bu kadar aktif tutan hiçbir savunma maçı kazanamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın