• 678
    genç ve yerli oyuncuları toplamaları güzel. ama yanlış. iyi yabancı almaları da güzel. ama o da yanlış. yanlış transferler yapıyor bu kulüp.

    en son soner aydoğdu'yu aldılar misal. ücretten bağımsız değerlendirirsek, soner iyi futbolcu. o kadar para verilir, verilmez o ayrı mevzu. ama bugün selçuk inan sonrası o bölgeye biri alınacaksa, ya emre belözoğlu ya da soner alınmalıydı. ikincisi ve kolay olanı tercih edildi.

    ama gene yanlış transfer. selçuk inan'ın yerini kısmen de olsa doldurur, doğru. ama tüm bunlara rağmen yanlış transfer. trabzonspor böyle isimler almamalı. çok kaliteli yabancılar, çok yetenekli yerliler almamalı trabzonspor.

    soner'le 5 yıllık sözleşme imzalanmış. siz sanıyor musunuz soner iki sene üst üste kafaya oynayınca, ya da iki sene üst üste dip yapınca trabzonspor'da kalacak? hayır. o da selçuk gibi galatasaray'a, burak gibi avrupa'ya gitmek isteyecek.

    trabzonspor şampiyonluğa oynayacaksa sivasspor gibi oynayacak, oynamalı. marcelinho'larla, selçuk inan'larla, volkan şen'le, burak yılmaz'larla değil. musa aydın'la, abdurrahman dereli'yle, tum'la oynayacak. bir şey yapacaksa bu şekilde yapacak. tatilini miami yerine sivas'ta geçiren, annesini kaplıcalara götüren sedat bayrak olacak tandeminde. sağ açığı doğum günü çocuğu volkan şen olmayacak, ondan 5 kat daha yeteneksiz ama eşiyle hafta sonu markete alış-verişe giden musa aydın olacak.

    zaten daha önce de bu şekilde bir şeyler yaptılar. bundan sonra da bir şeyler yapacaklarsa bu şekilde yapacaklar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın