• 102
    çocukken geyik olsun diye futbolcu olmayan ünlülerden futbol takımı kurardık. işte ne bileyim kaleye nadide sultan*, defansa michael jordan ve arnold schwarzenegger, orta sahaya tiger woods ve cüneyt arkın, kanada mirkelam, forvete michael jackson, nuri alço falan takılırdık öyle...

    taşak da geçerdik tabi haliyle öyle isim yazmaca değil sadece, nadide sultan'ın kaleyi kapatan memeleri(u: süper kahraman da yazma şansımız olsaydı spider man derdik tabi ama gerçek isimler üzerinden yapıyorduk bunu :(), rakip forvetleri mundar eden arnold başkan ve michael jordan, tiger woods'un 150 metrelik uzun pasları, cüneyt arkın tarzı 40 kişinin içine dalabilen mücadeleci orta saha, kanada 90'lı yıllar boyunca sürekli koşmuş olan mirkelam kardeşimiz, michael jackson'un kıvrak bilekleri ile attığı goller, rakip kaleciye tecavüz eden nuri alço vs. mantığı vardı yani hepsinin öylesine değildi, ciddi ciddi kafa yorardık.

    amma velakin futbol topunu direksiyon zannedip sağa sola çeviren michael schumacher geyiğimiz çok pis kıçımızda patladı çünkü adam amatör ligde top koşturuyormuş ve futbol ile baya da iç içeymiş.

    oysa ne de güzel sağ şeritte defanstan rakip kaleye boylu boyunca gidip gidip gelecekti ferrari'siyle...

    :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın