• 119
    rezalet bir organizasyonla "madem öğrencisin çek lan çileni ezik" demiştir sayın kulübümüz bize. ordan ayrıldığımda saat yaklaşık 12:30 ya da 1'di ve henüz 150. kişi falan biletini almak için girebildi içeri.

    şimdi neresinden tutup saydırsa bilemiyorum insan. saat 10 gibi ancak satışa başlamış olunması, kombinelerin 500 gibi* çok düşük bir rakamda satılması, bizi seyrantepe'ye kadar sürüklemeleri, bunların hepsine ayrı ayrı şeyler söylenebilir ama benim en çok isyan ettiğim nokta dün geceden gelip stadın orda sabahlayan adamlar oldu, gelip isim yazdırmışlar falan. öncelik onlara verildi bilet satışı yapılırken yani.

    resmi sitede sabah 9 itibarıyla kombinelerin satışa sunulacağı yazmasına rağmen hangi yetkiye dayanarak ve kim yüzlerce ismi listeleyip onlara öncelik tanıdı, anlayamadım. kulübü bekçiler mi yönetiyor onu da çözemedim.

    keza müşteri hizmetleri arandığında* telefonun ucundaki sayın temsilci böyle bir uygulamanın kesinlikle olmadığını ilk geleninin sırasına göre kombinelerin satışa sunulacağını aktardı. burdan kasıt ilk gelenin önceden rezervasyon yaptırabilme hakkıyla da buna sahip olabildiğini bilseydik şayet bir hafta öncedek gecenin bir körü gider ismimizi yazdırırdık o listeye, zor bir şey değil.

    son olarak da uyanıklık yapıp kendini listeye yazdırmış sayın aynştayn arkadaşlar da "kardeşim numaran yoksa bekleme ya git kalabalık yapma" diyerek listede adı olmayan taraftarlara çemkirmesi pek hoştu. bu da böyle bir tecrübeydi işte, güler misin ağlar mısın tadında. sağolsun galatasarayımız bunu yaşattı.

    bunu onaylayıp, sadece kendi dertlerine düşenlere de gülerek el sallıyorum. bağıra çağıra maçlarını izlesinler lakin mümkünse kendilerine yapılan hiçbir adaletsizliğe de ağlamalasınlar bundan sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın