• 19
    soldado - gökhan töre - robinho ve iki yıldız daha olmasını umduğum organizasyondur. fakat yönetimin şu ana kadar ki verdiği sözlerin bir çoğunu tutamaması** ve transfer söylentileri çıkan bir çok oyuncunun alınamamış olmasından ötürü****, beklentim yüksek fakat gerçekleşecek olanların daha düşük olacağı kesindir. bu yüzden yönetimin şu aşağıda sıraladığım futbolcuları açıklayacağını düşünüyorum.

    felipe melo
    yönetim: işte taraftarımızın isteği oyuncumuzla, 4 senelik kontrat imzalıyoruz.
    biz : şak şak şak...

    umut bulut
    yönetim : türkiye'nin yetiştirdiği en büyük golcülerden birini arenaya getirdik.
    biz : şak şak şak

    hamit altıntop
    yönetim : sizler istediniz, fatih hocamız istedi biz de getirdik.
    biz : alkış kıyamet(u: baştan anlaşılamamalar, bu transferi beklerken çekilen çileler, fenere mi gidecek dedikoduları unutuldu tabi)

    assaidi
    yönetim : yeni neslin en yetenekli futbolcularından biri, geleceği çok parlak, bize çok katkısı olacak....
    biz : vay bee helal olsun, büyük başkan şak şak şak(u: bülent tulun - fatih terim gerginliği, robinho'lardan assaidi'lere düşüş yine unutuldu)

    işte sevgili sözlük bizler böyleyiz hiç birbirimizi kandırmayalım. yönetimler onlarca söz verir. o sözlerini yerler fakat bize bir dilim ekmek uzatırlar, biz de ya hemen o ekmeği alır başlarız yemeye, ya da ekmek bile uzatmaz yönetim biz de unuturuz. bu sene ve her sene de böyle olacak hiç şüphem yok. keşke ben de bu sözlerimi yutsam da yönetim beni şaşırtsa...

    (bkz: umut fakirin ekmeği)
App Store'dan indirin Google Play'den alın