resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 122
    aklım mantığım almıyor, hergün gazetelerde bu adamın gönderileceğini okudukça sinirleniyorum. bir gün önce söylediklerimizi nasıl unuturuz diye. daha birgün önce bülent korkmaz çıkıp açıklamaya yaptı. ayını açıklamayı başkan polat da yaptı. " biz uefa kupasını kazanan takımı 8 senede kurduk, gençleri 8 sene yetiştirdik ve avrupadan bir kaç takviye ile o kupayı kazandık " şeklinde bas bas bağırdılar. peki şimdi ki durum da neyin nesi?

    alt yapıda büyük başarılara imza atmış ve a takıma yükselmiş bir futbolcun var. henüz 17 yaşında attı konya filelerine golünü. o golede lanet ediyorum. sırf o gol yüzünden bu adamı kurtarıcı sanıyoruz ve son 15 dakikada oyuna alıyoruz. güşsüz dedik arda gibi gitsin kiralık oynasın güçlensin gelsin dedik fakat sakatlandı, zevk olsun diye yatmadı bu adam. hala kendini geliştiremedi diyoruz. 10 maçta bir sahaya sürülüyor bu adam nasıl verim alacaksın? sahaya sürdüğün maçlar ise takımın patır patır döküldüğü top yapamadığı, pas yapamadığı anlar. tek başına giricek golü atıcak sonra kral olarak göstericeksiniz aydın'ı. başka türlü bundan adam olmaz, güçsüz, yollayın gitsin. madem yeni genç bir takım kuracaksın ileride uefa kupasını hedefleyeceksin. hala o zaman 30 yaş üstü ünlü piyasa olmuş futbolcuları almayı hedefleyeceğine bu adamı koy 1 sezon boyunca her maç oynasın. ama yok yok yok!

    korktuğum tek birşey var. iyi bir anadolu kulübüne gidip çatır çatır oynayacağına inanıyorum daha sonra galatasaray bu adamı unutursa, aydın da mecburen diğer büyük kulüplerden birine giderse onada ana, bacı, namus farketmeden küfür edecek mi taraftar? kafamı en çok kurcalayan budur. ben kendi adıma hangi takıma giderse gitsin büyük bir zevkle takip edeceğim, imkan bulursam maçlarınada gideceğim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın