resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 768
    açık arttırmada iki rakip satılan ürün benim olsun mantığıyla fiyatı yükselttikçe yükseltir ve iş öyle bir noktaya gelir ki alacağın ürün 3 kuruş ise verdiğin teklif 10 kuruş olmuştur. sonra durur bakarsın ben ne yapıyorum diye. bu durumun farkına varırsın. hamit transferinde de bizim biraz durup bakmamız lazım.

    hamit kötü bir oyuncu değil fakat bahsedilen 3 milyon eurolar 5 milyon eurolar neyin nesi? hamit gerçekten kaliteli ve iyi oyuncu ama kesinlikle yıllık 3 milyon euro alabilecek kadar kaliteli değildir. hamit'i transfer etme isteğimiz asla akıl dışı işin yapılmasına yol açmamalıdır. hamit son 2 sezonda aman aman futbol oynamamış hatta neredeyse hiç oynamamıştır. bu dönemde istikrarlı forma giymemesinin yanında sakatlıklarla da boğuşmuştur. şu an için riskli bir transfer gibi görünüyor.

    dediğim gibi hamit kötü bir futbolcu değil kaliteli bir futbolcudur, jokerdir ama asla yıllık 3 milyon euro alacak kadar değildir. son 2 senede doğru düzgün forma giyememiş bir oyuncu benim gözümde en fazla 1 milyon euro alır, hamit ismi ve yerli olmasından mütevellit bu rakamı 2 milyon euroya çıkarır. daha fazlası çıkmaz. bunun yanında ona verilecek manevi değerler ve maç başılarıyla fazlasını alacaktır.

    benim olsun duygusu aklımızın önüne geçmesin. geçerse geçen sezonu kasıp kavuran, bize şampiyonluğu getiren selçuk inan'a ayıp etmiş oluruz. avrupaya gitmeyip bize gelme fedakarlığını gösteren selçuk'a.
App Store'dan indirin Google Play'den alın