• 15
    ne gibi ayrıcalıklar getireceği çok önemli olan karttır. sadece bilet önceliği veya gs ürünlerinden indirim yapması yetmeyecektir. şu anda bu işleri gören gs bonus kart var, kimseye ekstradan bir maliyet getirmemesine rağmen kart sayısı 100 binlerde geziyor.

    taraftar kart için aylık 5 yıllık 60 lira para isteniyor. karşılığında verilecek olan şey zaten gs bonus kart ile sahip olduğumuz bir şeydi. yani bonustan kurtul ve yıllık 60 lira öde. bir nevi zam gelmiş bu durumda. geçmiş tecrübelere bakarsak bu kartın 10 bin'lerde kalacağını tahmin etmek güç olmaz.

    başından beri benim düşüncem galatasaraya üyelik sisteminin getirilmesi. bir anda herkese eşit haklar verilmesini lisecilerin en azından şu anda kabul etmesi mümkün değil ama belli haklar verilerek düzenlemeye başlanabilir. zamanla bu sistemin geliştirilip üyeliğin bütün taraftarlara açılması gerçekleştirilebilir. işte o zaman yıllık 60 değil 600 yap yüzbin üye olması durumunda yıllık 60 milyon tl gelir elde edersin ki amatör branşlarının hepsini sponsorlarla birlikte uçmasını sağlarız.

    şu haliyle ölü doğacaktır, ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın