resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4048
    açık ve net. yerine sağlam, son top ustası, golü koklayan bir forvet alınmayacaksa takımda kalmalıdır. onun tecrübesi kimde var allasen.

    güzel ülkemde şu an üst düzey futbol oynayan forvetler, bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdır. hal böyle iken baros a yetersiz forvet, ikinci sınıf takımın topçusu demek futbol bilgisizliğinden kaynaklanmaktadır.

    hani hep diyoruz ya "fatih terim adar eder" ha işte, iş terimde bitiyor. elinde futbol bilgisi olan, tecrübeli, avrupa da üst düzey takımlar da oynamış yaşı da 30, yazı ile ( otuz ) olan bir forvetin var. adam edecek isen onu adam sevgili saygı değer hocam. bu adama topa nasıl vuracağını öğretmeyeceksin. bu adama ne sıkıntın var neden isteksizsin? neden hırçınsın vs. üzerine gideceksin, hocalıktan çok psikoloğu olacaksın. büyük takımlar da sadece taktik verip sahaya çıkın oynayınla hocalık olunmuyor.

    tartışmanın manası yok, ya terim bu zorlu görevin üstesinden gelecek bu adamı yeniden diriltecek, yada hiç uğraşmayacak defedecek başından.

    benim tanıdığım terim baros'un kıçına teneke bağlayıp takımdan göndermez üstüne gider.

    yeni forvet gelince istekli olacağını, ülkeye alışacağını, burayı katar görmeyeceğini hiçbirimiz bilemiyoruz. kumar oynuyoruz resmen.

    diyeceklerim bu kadar hakim bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın