• 126
    şu ana kadar* çok zevkli maçlar izlediğimiz turnuva.

    bayık 2010 dünya kupasını gözümün önüne getiriyorum bir de bu maçları. arada çok fark var. ilk 20 maç geride kalmış 0-0 biten maç yok. bence bu bile çok önemli bir gösterge. a grubu biraz tatsız oldu. futbolun adaletsizliğini gördük. 4 atan takım* elendi, 4 yiyen takım* eksi averajla grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi. göze hoş gelmeyen bir futbolla yunanistan da çeyrek final vizesini aldı. hollanda benim açımdan büyük bir hayal kırıklığı yarattı. 0 çekeceklerine hiç ihtimal vermezdim.

    turnuvanın gidişatı yarı finalde: portekiz-ispanya ve almanya-italya eşleşmelerini işaret ediyor.

    portekiz ve almanya çeyrek finalde a grubundan gelecek 2 zayıf rakibi zorlanmadan geçer diye düşünüyorum. ispanya da ingiltere veya fransa ile karşılaşacak. ingiltere gelirse yüksek ihtimal yarı finale ulaşacaklardır, fransa'yı da eleyecek güçteler. diğer taraftan italya'nın çeyrek finalde göstereceği performans önemli. yarı finale çıkarlarsa karşılarında almanya olacak.

    ufukta ispanya-almanya finali gözüküyor. elbette sürprizlere açık. ama izlediğim maçlara baktığımda almanya'nın kolay kolay yenileceğini düşünmüyorum. ciddi inanmışlar bu kez. hem defansta hem hücumda çok sağlam bir takım görüntüsündeler. kısacası favorim hala almanya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın