resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4035
    vizyon sahibi galatasaray taraftarinin kendisine, "gecen sezon milan baros yerine, istikrarli, yikilmayan ve daha bitirici bir golcumuz olsa daha cok gol atar miydik?" sorusunu sormasi gerekir. aklima, takimimin gecen sene ceza sahasina kadar son derece iyi top tasiyip, ceza sahasi cevresinde elleri ayakklarina dolanmaktan harcadigi pozisyonlar geliyor. 5-6 gol atacagimiz yerde 1-0'a frikikten-duran toptan atilan bir golle razi oldugumuz bir suru mac yaptik. butun maci rakip ceza sahasinda oynayip sadece bir golle evine yolluyorsan ve senin takiminda orta saha oyunculari en cok gol atan futbolcular oluyorsa orada durup iki dakika dusunmek gerekir.

    nerde bu forvetler? orta saha oyunculari 10'ar kusur gol atmis bir takimin forvetinin de ayri ayri 20 gol barajini gecmesi gerekmez mi?

    istenildigi kadar kariyer ve istatistik paylasilsin ben takimin butunune bakarim. elmander ve milan baros gibi kariyerli forvetlere ragmen bu takim hala "golcum yooooooooookkk!!11!" diye bas bas bagiriyorsa ve elmander'in de elinden geleni yaptigini biliyorsak eger, isteneni veremeyen baros'un yerine daha iyi bir forvet alinmasi gerekir.

    milan baros'un cizgisi bellidir. artik gecen sezondan daha iyisini yapamaz ama daha kötu olabilir. gol kralligindan yedek forvete kadar inisi bunun ispatidir. elbette kalplerde yeri bambaskadir ancak artik ayrilik vakti gelmistir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın