• 16
    sıkı bir çalışmayla ve iyi bir kamp dönemiyle sağlam başlamamız gereken sezon. geçen sezonki 'yenilmez takım' kimliğini kaybetmemeliyiz. takım savunması en önemli kozumuzdu ve şampiyonluğu getirdi. bu sezon bunu koruyarak kapanan takımları açma teknikleri üzerine çalışmalıyız. üstüne bunu da koyabilirsek başarıyı tekrarlarız. ayrıca kağıt üstünde daha kolay bir sezon bizi bekliyor.

    - fener muhtemelen uefa'dan yiyeceği ceza sonrasında yeni bir kaos sürecine girecektir diye düşünüyorum, küme düşeceğini sanmam ama doğru düzgün transfer yapamayacaklar. çubuklu tosun'un yeri de dolmaz kolay kolay.
    - beşiktaş'ın yeni teknik direktörü samet aybaba, başka söze gerek yok ilk 8 başarıdır onlar için bana göre.
    - trabzon sezonun sonunda uzun süre şenol güneş meselesiyle uğraştı. burak yılmaz da yuvadan uçuyor. işleri artık daha da zor.
    - bursa uefa'dan men cezası aldı. cas'tan bir ihtimal dönebilir ama yine de etkileyecektir onları.

    işin özü, rakiplerin durumu ortada. anadolu'dan sürpriz bir takımı ilk 4'te görebiliriz bu sezon. galatasaray içinse öncelik her zaman avrupa'da başarıdır ama bence daha önemlisi artık düzenli olarak her yıl şampiyonlar ligi'ne banko katılmamız gerekiyor. bir sene şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkıp veya 3. olup ertesi yıl katılamazsak başarılı değiliz demektir. ligde ilk 2 öncelikli hedef olmalı her zaman. önce düzenli olarak katılacaksın alışkanlık haline getireceksin sonra gruplarda ilk 2'yi zorlayacaksın. bence gerisi mutlaka gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın