• 52
    şu zamana kadar rakip takımlarla alakalı, dalga geçme maksatlı olarak yapılan her şeye karşı çıktım. fener olmuş milan olmuş farketmiyor benim için. bir nevi kişiliğimden kaynaklı olabilir. bu yüzden bu tişörtü hiç beğenmedim ve talihsiz buldum açıkçası. üstelik gsstore tarafından çıkmış olması yani resmi kaynaklardan piyasaya sürülmesi galatasaray etiğine yakışacak bir durum değil. 20:45 muhabbeti, 5'i 1 yerde tişörtü vesaire bunlar bizi yüceltmez aksine rakiplerimize benzeriz. karşı kıyıdaki takım hala 6-0 muhabbeti yaparken hiç birimizin hoşuna gitmiyor değil mi? işte o zaman empati kuralım biraz ve çok basit bir kural vardır sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.

    rakiplerimizin bizi yendiklerinde her türlü pisliği yapması bizim onları yendiğimizde onlarla dalga geçeceğimiz anlamına gelmiyor. taraftar olarak tiye almak isteyenlere sözüm yok. ister formasının arkasına nkfvas yazar ister kuş bilmemnecileri yazar beni ilgilendirmez. ama yönetim olarak bu tarz şeylere izin verilmesi galatasaray ahlakına yakışmıyor maalesef.

    dediğim gibi bu her takım için geçerli avupa'da milan'ı yendikten sonra işte şöyle yendik böyle yendik bak gördünüz mü temalı bir tişört çıksa buna da karşı olurum. ve o tişörtü almam.

    diyeceğim o ki bu tişört olmamış ve kesinlikle satın almayacağım.

    kadıköy hatırası ve karanlıklar içinden tişörtleri gayet başarılıydı bu tişörtlerle bir tutulamaz. şimdi onlarla kıyaslama yapmayın diye söylüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın