resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4025
    16 haziran 2012 çek cumhuriyeti polonya maçında asist yapmışmış. maçı izlemiyordum, fanboyları -kusura bakmayın ama sizi karşılayacak hakikaten başka bir kelime yok. bildiğin liseli kızsınız. baroooooooaaasss :(- maç içerisindeki her müspet hareketini sözlüğe an be an yazdığı için haberim oldu. sonra gece özetlere baktım. asist görmesem asist sanacağım amk :(

    asist öyle olmaz sevgili fanboylar. baros pası verdikten sonra jiracek'in orda çalımı ve çalım üstü bir şutu var. asist olması için baros'un verip jiracek'in de tek dokunuşla gol yapması lazım. ordaki golde bir yüzde varsa bu yüzdenin 99'u jiracek'in, %1'i de baros'a pası veren adamındır. baros'un golde hiçbir katkısı yok. hatta pozisyonun gol olmaması için elinden geleni yapmış.

    ömer üründül'e kızıyorsunuz ama durum bu. ve aslında bu pozisyon bile baros'un ne kadar faydasız, ne kadar işe yaramaz bir santrfor olduğunun resmi.

    ama siz romantikliğinizden ödün vermediğiniz, baros'u galatasaray'dan fazla mühimsediğiniz için gerçekleri görmüyorsunuz, değil. gerçekleri görüyor ama kabul etmiyorsunuz.

    http://db2.stb.s-msn.com/...1EFFCE991FEAF2F1.jpg

    çünkü baros'u seviş pozisyonunuz şu : (

    cana kazmasında da yaptınız bunu. galatasaray'a hiçbir şey vermeyen kewell gidince de istanbul'u ateşe verecektiniz. yerlerine futbolcu gelince anladık kendilerinin ne kadar boş beleş, ne kadar faydasız isimler olduğunu.

    baros'u sevmiyordum. çünkü en iyi zamanında bile abartılan, aman aman özelilkleri olmayan ve asla galatasaray seviyesinde olmayan bir santrfordu.

    ama artık sizin yüzünüzden nefret ediyorum

    eşina az rastlanacak derecede iğrenç bir futbolcu baros. ve sizin bok attığınız o semih şentürk var ya..kendisinden 5 defa daha santrfor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın